The journey..

The journey..

Im more than a word, you made of me.

Im more than a word, you made of me.

" There are no wrong turnings. Only paths we had not known we were meant to walk." 

 #quoteoftheday #quotes #instaquotes

" There are no wrong turnings. Only paths we had not known we were meant to walk."

#quoteoftheday #quotes #instaquotes

" Life is like the river, sometimes it sweeps you gently along and sometimes the rapids come out of nowhere. "

" Life is like the river, sometimes it sweeps you gently along and sometimes the rapids come out of nowhere. "

Godek2 gallery henpon, jumpe gamba ni, ni gambar masa lepas Tonsillectomy operations, kena masuk intensive care unit sebab doc nak monitor breathing sbb ade complications kate die. Macam2 feel time ni. Sedih, takut, cuak, sakit, seram. Yg kelakar nya kiri kanan org sakit tenat, aku rilek je main henpon. Hahahhaa. Syukur Allah panjangkan nyawa. #throwback #icu #tonsillectomy

Godek2 gallery henpon, jumpe gamba ni, ni gambar masa lepas Tonsillectomy operations, kena masuk intensive care unit sebab doc nak monitor breathing sbb ade complications kate die. Macam2 feel time ni. Sedih, takut, cuak, sakit, seram. Yg kelakar nya kiri kanan org sakit tenat, aku rilek je main henpon. Hahahhaa. Syukur Allah panjangkan nyawa. #throwback #icu #tonsillectomy

#throwback bosan tunggu org Shopping kain kat Pasar Bharu, Bandung @khuzairi_mansor

#throwback bosan tunggu org Shopping kain kat Pasar Bharu, Bandung @khuzairi_mansor

#throwback Bandung Trip @ Tankuban Perahu. Bau kentut tempat ni wehh. Hahaha

#throwback Bandung Trip @ Tankuban Perahu. Bau kentut tempat ni wehh. Hahaha

Look at that frightened face. Haha.  Mohd @ayqnarraka during take off. Hahaha dude u are so cuteee hahahahah

Look at that frightened face. Haha. Mohd @ayqnarraka during take off. Hahaha dude u are so cuteee hahahahah

Tak perlu Jet Peribadi, tak perlu hotel kelas lima bintang, tak perlu kapal mewah berstatus mewah dan tak perlu destinasi terkenal dan termahal. 

Cukup sekadar bersama yang tersayang, semuanya pasti sempurna. 

- Arep 2014

Tak perlu Jet Peribadi, tak perlu hotel kelas lima bintang, tak perlu kapal mewah berstatus mewah dan tak perlu destinasi terkenal dan termahal.

Cukup sekadar bersama yang tersayang, semuanya pasti sempurna.

- Arep 2014

Ok confuse jap mana satu nak makan dulu ni. Hahahah #choc #chocolate #chocolatelangkawi #langkawi #malaysia

Ok confuse jap mana satu nak makan dulu ni. Hahahah #choc #chocolate #chocolatelangkawi #langkawi #malaysia